– Sondaje de opinie


SGC 2002       Sondajul de opinie este un extraordinar instrument de marketing. El poate fi folosit in foarte multe circumstante: de la o cercetare clasica pana la exercitarea drepturilor democratice!

Sondajul de opinie corect folosit poate aduce rezultate exceptionale din punct de vedere al :

  1. calitatii informatiei
  2. operativitatii
  3. costului

Toti acesti parametrii sunt favorabili sondajului de opinie.

Intentionez sa utilizez si eu pe blog acest instrument. Exista un site specializat care ofera atat gratuit cat si contracost posibilitatea de a realiza pe net diferite sondaje de opinie. Adresa acestui interesant site este www.polldaddy.com

In principiu este vorba de doua tipuri de chestionare:

  • intrebare unica
  • o suita de mai multe  intrebari

 O parte din rapoartele pot fi accesibile si respondentilor. Acest lucru satisface curiozitatea respondentilor si ii raspalteste pentru efortul facut. Administratorul sondajelor are acces la la o gama mai larga de rapoarte ceea ce confera o mare valoare acestui instrument.

In principiu intentionez sa creez o suita de sondaje care sa fie accesibile direct din articole. Evident in acest caz subiectul va fi legat direct de articolul respectiv. Un alt grup de sondaje for fi accesibile din aceasta pagina si/sau din pagini/articole dedicate. In acest caz subiectele vor fi mult diversificate.

Probabil ca pe parcurs pe masura ce ma voi familiariza mai bine cu utilitarul de realizare a sondajelor si corelat cu gradul de interes ma voi adapta.

Prima incercare : un sondaj general despre blog! Probabil ca ar fi mai interesant daca as putea sa includ textul chestionarului direct in pagina.  !! deocamdata nu mi-a reusit. Vom vedea!

 

                  

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: