Program examen Toamna 2015


SGC 2010

Pe site ANRE: http://www.anre.ro s-a publicat grafigul de desfasurare a sesiunii de examene de autorizare Toamna 2015. ANRE face in mod curent actualizari/detalieri ale graficului astfel incat este necesara consultarea site ANRE  de mai multe ori pana la data examenului.

În conformitate cu prevederile Anexei 3 și a art. 17 din “Regulamentul pentru autorizarea electricienilor, verificatorilor de proiecte, responsabililor tehnici cu execuţia, precum şi a experţilor tehnici de calitate şi extrajudiciari în domeniul instalaţiilor electrice” 

ANRE organizează, în perioada 17.08.2015 – 18.12.2015,  sesiunea de Toamnă 2015 a examenului de autorizare a electricienilor, precum și de autorizare a verificatorilor de proiecte, responsabililor tehnici cu execuţia şi experţilor tehnici de calitate şi extrajudiciari în domeniul instalaţiilor electrice şi de prelungire a valabilităţii calităţii de electrician autorizat 

Programul de organizare și desfășurare:

17 – august – 2015 Publicarea anunțului
07 – septembrie 18 – septembrie – 2015 Înscrierea candidaților
18 – septembrie – 2015 (data poştei) Termen final de înscriere
12 – octombrie – 2015 Nominalizarea centrelor
30 – octombrie – 2015 Publicarea în portal a listei tuturor candidaților (solicitanți care îndeplinesc/ nu îndeplinesc condițiile prevăzute în Regulament), cu indicarea motivelor de neîndeplinire, unde este cazul și cu precizarea centrului în care vor fi programați
02 – noiembrie 06 – noiembrie – 2015 Completarea dosarelor (după caz)
09 – noiembrie – 2015 Publicarea în portal a listei finale a tuturor candidaților (solicitanți care îndeplinesc/ nu îndeplinesc condițiile prevăzute în Regulament), cu indicarea motivelor de neîndeplinire, unde este cazul și cu precizarea centrului și a seriei în care vor fi programați
20 – noiembrie 06 – decembrie – 2015 Desfășurarea examenelor de autorizare, inclusiv eliberarea legitimațiilor în cazul prelungirilor, cât și a legitimațiilor pentru verificatori de proiecte, responsabili tehnici cu execuția și experți tehnici de calitate și extrajudiciari în domeniul instalațiilor electrice
08 – decembrie – 2015 Publicarea rezultatelor pe pagina de internet
14 – decembrie – 2015 Data limită pentru înregistrarea contestațiilor
18 – decembrie – 2015 Rezultatele analizării contestațiilor

Nota: Programul de organizare și desfasurare a sesiunii de Toamnă 2015 ar putea suferi modificări în funcție de numărul solicitanților. Vă rugăm accesați periodic site-ul ANRE pentru informații actualizate.

Etichete: , , , , , , , , , , , ,

24 răspunsuri to “Program examen Toamna 2015”

 1. Nicoleta Şimon Says:

  Buna ziua,
  Va rog sa-mi trimiteti si mie intrebarile si rapunsurile pentru examenul de autorizare electricieni grad IIA+B si IIIB,Legislatie, Norme tehnice si Electrotehnica. Va multumesc,
  Nicoleta Simon

 2. Gabriela Says:

  Buna seara, d-le Stoian,

  As avea rugamintea, daca se poate, sa-mi transmiteti intrebarile si raspunsurile din sesiunea de primavara a examenului de autorizare a electricienilor pentru gradul II (A+B).

  Va urmaresc blogul inca din facultate. Va felicit pentru initiativa si va doresc mult succes in tot ceea ce intreprindeti.

  Va multumesc.

  Cu stima,
  Gabriela Nemeth

 3. Simona Says:

  Buna ziua. Am vazut pe site-ul ANRE ca, pentru sesiunea din 2015 a examenului de autorizare electricieni, pentru grad II, s-a marit numarul de intrebari, in special intrebarile din electrotehnica. Aveti raspunsurile si pentru aceste intrebari suplimentare?

  Va multumesc!

 4. Badea Nicolae Says:

  Buna ziua Domnule Stoian! Va multumesc si va felicit pentru tot ajutorul si sfaturile pe care le oferiti. Particip si eu in sesiunea de toamna la examen si nu am toate raspunsurile la intrebari. Va rog daca se poate sa-mi trimiteti si mie raspunsuri pentru electrotehnica, norme tehnice, legislatie pt gradul 2.
  Va multumesc!

  Cu stima,
  Badea Nicolae

 5. Sorin Iamandi Says:

  Buna ziua,

  Va rog, daca se poate, sa imi trimiteti intrebarile si raspunsurile pentru examenul de autorizare a electricienilor (legislatie, norme si electrotehnica) pentru gradul II A+B (cele mai recente pe care le aveti).

  Va multumesc anticipat.

  Cu stima, Sorin Iamandi

 6. George Says:

  Buna ziua,

  Va rog, daca se poate, sa imi trimiteti intrebarile si raspunsurile pentru examenul de autorizare a electricienilor (legislatie, norme tehnice ,electrotehnica si problemele ) pentru gradul IIB.

  Va multumesc

  Cu stima,
  George Stratica

 7. George Says:

  Buna ziua,

  Va rog mult sa imi trimiteti intrebarile si raspunsurile pentru examenul de autorizare a electricienilor (legislatie, norme tehnice si electrotehnica) pentru gradul II A+B.

  Va multumesc anticipat.

  Toate cele bune!

 8. Buga Bogdan Says:

  Buna dimineata dl. Stoian,

  Va rog frumos sa imi trimteti intrebarile si raspunsurile pentru examenul de autorizare a electricienilor (legislatie, norme tehnice, probleme) pentru gradul II A+B.

  Va multumesc mult.
  Multa sanatate si La multi ani!

 9. nicu Says:

  Va rog sa-mi trimiteti si mie intrebarile si rapunsurile pentru examenul de autorizare electricieni grad IVB,Legislatie, Norme tehnice si Electrotehnica. Va multumesc,
  N.HINT

 10. Petrica George Says:

  Buna dimineata Domnule Stoian
  Va rog sa-mi trimiteti si mie intrebarile si rapunsurile pentru examenul de autorizare electricieni grad IIIA+IIIB ,Legislatie, Norme tehnice si Electrotehnica.
  Va multumesc,
  Petrica George

 11. Gherase Ioan Says:

  Buna seara, Va rog sa-mi trimiteti intrebarile si raspunsurile pentru examenul de autorizare gradele llB si III B.Va multumesc!

 12. Mariana Says:

  Buna ziua,
  Va rugam, impreuna cu colegii mei, sa ne transmiteti intrebarile si raspunsurile pentru examenul de autorizare grad IIA+B ((legislatie, norme tehnice si electrotehnica) .
  Cu respect.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: