Tematica si subiectele examenului de autorizare electricieni Primavara 2014


Pe site ANRE au fost publicate tematica si subiectele sesiunii de autorizare Primavara 2014:

ElectricieniTematica_2014

LEGISLATIE GRADELE III si IV_2013

LEGISLATIE GRADUL I_2013 (1)

LEGISLATIE GRADUL II_2013

REGLEMENTARI TEHNICE GRADELE III A si IV A

REGLEMENTARI TEHNICE GRADELE III B si IV B

REGLEMENTARI TEHNICE GRADUL I

REGLEMENTARI TEHNICE GRADUL II

Poate ca ar fi util sa studiati pe blog:

Va rog sa utilizati informatiile de pe blog cu discernamant!

Succes natural!

SGC

Etichete: , , , , , , , , , , , , ,

217 răspunsuri to “Tematica si subiectele examenului de autorizare electricieni Primavara 2014”

 1. Iacob Mihai Says:

  Multumim mult pentru profesionism si promtitudine.Ca intotdeauna acest site este mai mult decat orice pentru cei care, chiar doresc sa inteleaga ce face ANRE si instrumentele necesare pentru a fi apt sa corespunzi exigentelor .

 2. Avramescu Says:

  Buna ziua,

  As fi foarte recunoscator daca mi-ati putea furniza pe email raspunsurile la legislatie, norme tehnice si electrotehnica, pentru gradul II, precum si rezolvarea problemelor pentru gradul II.

  Multumesc anticipat.

 3. Mihai Says:

  Stimate domnule Constantin va rog sa-mi trimiteti raspunsurile la subiectele pentru autorizare electricieni (legislatie , electrotehnica, reglementari tehnice) Gr II A+B pentru examenul din primavara 2014.

 4. Sorin Says:

  Va rog!..stie cineva ce aplicatie numerica (problema) a fost ,,data,,la sesiunea din toamna 2013 in Cluj-Napoca pentru grupa II.?..va multumesc!

 5. Ganan Vasile Octavian Says:

  buna ziua,a-si dori si eu intrebarile si raspunsurile la intrebarile pentru gradul II . va multumesc

 6. Dan Mutrescu Says:

  Buna Ziua,
  Daca se poate doresc raspunsurile la intrebarile pentru gradul III A +IV B.
  Va multumesc.

 7. Adrian N Says:

  Buna ziua domnule Stoian,

  As dori sa va rog, daca puteti, sa ma ajutati cu raspunsurile pt subiectele de ELECTROTEHNICA pt examen III A, III B, din aceasta primavara.

  Va multumesc anticipat
  Adrian N.

 8. Adrian N Says:

  Multumesc mult domnule Stoian!

 9. Adrian N Says:

  Buna,

  As dori sa va intreb daca la un examen de autorizare pt gradele IIIA si IIIB, se primesc intrebari pana la nivel de tensiune de 20 kV, nu?
  Banuiesc ca nu se primesc intrebari si probleme ce trec de nivelul de tensiune 20 kV.
  Rog clarificare.
  Va multumesc anticipat!

 10. Adrian Grosu Says:

  La examenul pentru III A de la Iasi de ieri au fost si intrebari legate de tensiuni peste 20 de kV. Eu am dat la IIIB si nu au fost intrebari peste 20 kV.

 11. Adrian N Says:

  Si problema cum a fost? Joasa sau medie tensiune?

 12. Adrian N Says:

  Mersi frumos pt raspuns

 13. gheorghe kalamar Says:

  Buna ziua,

  As fi foarte recunoscator daca mi-ati putea furniza pe email raspunsurile la legislatie, norme tehnice si electrotehnica, pentru gradul II, precum si rezolvarea problemelor pentru gradul II.la examenul din 2013 si 2014 primavara

  Multumesc anticipat.

 14. Gabriel Says:

  As fi recunoscator daca mi-ati putea furniza pe email legislatia,norme tehnice si electrohnice,pentru a putea sa ma pot pregati pentru autorizare sunt incepator Va multumesc

 15. Vlad Amartisoaie Says:

  Buna ziua,
  Va rog sa-mi trimiteti raspunsurile legate de legislatie,norme tehnice si probleme pentru gradul II A+B la examenul din primavara anului 2014. Va multumesc!

 16. voinea constantin Says:

  Buna ziua ! Spuneti-mi , va rog, intrebarile si problemele pt. gr IIIB sunt diferite fata de cele pt gr IVB ? Multumesc !

 17. Nicu Viorel Says:

  Buna ziua,

  Intrebarile postate pe site de la legislatie, norme tehnice si electrotehnica gradul IIA+B din anul 2012 sunt valabile si pt pregatirea examenului din aceasta toamna?

  Va multumesc anticipat pt raspuns.

  • stoianconstantin Says:

   Mare parte da. Insa in tematica s-au facut si cateva actualizari care evident ca au adus intrebari noi. Acesta este motivul pentru care in mesajele mele catre cei carora le primit raspunsurile ii indemn sa studieze cu discernemant!

   Imi cer scuze ca n-am avut timpul fizic sa fac eu actualizarile insa trebuie sa recunosc ca ma asteptam sa primesc actualizarile de la utilizatorii blogului. Pana acum acest lucru nu s-a intamplat!

   Mai vedem!

   Va doresc succes la examen!
   SGC

 18. Neagoe Angela Says:

  Buna ziua!
  Va rog frumos sa-mi trimiteri raspunsurile autorizare electricieni gr.III A si IV A la subiectele din elctrotehnica,legislatie ,norme tehnice si probleme.
  Va multumesc frumos!

 19. Paul Cristescu Says:

  Buna ziua!
  Va rog sa-mi transmiteti raspunsurile la sectiunea electrotehnica, primavara 2014 pentru II A+B.

  Cu multumiri,
  Paul CRISTESCU

 20. Postolachi Marius Ștefan Says:

  Bună ziua domnule Stoian!
  Vă rog să-mi trimiteți documentația pentru autorizare ANRE grad 2B, sesiunea toamnă 2014 (tematica, intrebari si răspunsuri pentru legislație norme tehnice, electrotehnică și probleme).
  Vă mulțumesc anticipat!

 21. Cristi Onu Says:

  Buna ziua, daca aveti timp sa ne trimiteti tematica, intrebari, probleme si raspunsuri pentru sesiunea din noiembrie 2014 grad II A+B. Va multumim.

  • stoianconstantin Says:

   Bafta!
   SGC

  • Viorel M Says:

   Salut, am rugamintea sa-mi transmiti si mie intrebarile si problemele rezolvate pentru grad IIB. Am de dat examen in sesiunea din Noiembrie. Multumesc!

  • stoianconstantin Says:

   Succes!
   SGC

  • Viorel M Says:

   Multumesc pentru amabilitatea de a-mi transmite informatiile solicitate.

 22. Andrei Says:

  Buna seara Domnule Stoian!
  Va rog sa-mi trimiteti intrebari si raspunsuri, probleme pentru autorizare grad I.
  Va multumesc!

 23. Cristina Says:

  Buna seara,
  Va rog sa-mi trimiteti raspunsurile pentru gradul IV A si B pentru legislatie, norme tehnice, electrotehnica si probleme. Va multumesc anticipat si va multumim pentru sprijinul acordat in a ne prezenta la examen.

 24. Koncz Szabolcs Says:

  Buna ziua,
  Va rog sa-mi transmiteti toate raspunsurile aferente gradului IIA+B.
  Va multumesc pentru sprijinul acordat.

 25. Nagy Endre Says:

  Buna seara,
  Va rog sa mi tranmitet intrebarile si raspurile de la examen autorizare grad II-B primavara 2014

 26. Viorel M. Says:

  Buna seara,
  As fi foarte recunoscator daca mi-ati putea furniza pe email raspunsurile la legislatie, norme tehnice si electrotehnica, pentru gradul II, precum si rezolvarea problemelor pentru gradul II.

  Multumesc anticipat!

 27. Costin H Says:

  Stimate domnule Constantin va rog sa-mi trimiteti raspunsurile la subiectele pentru autorizare electricieni (legislatie , electrotehnica, reglementari tehnice) Gr III A+B pe adresa harabagiu.stefan.costin@gmail.com

 28. romeo Says:

  Buna seara!
  Am o serie de subiecte de examen pentru 2013 (intrebari si raspunsuri); vreau sa stiu daca exista o varianta similara pentru 2014 ? Daca da, unde le gasesc ? Mai am putin pana pe 6 cand am examenul 🙂 …
  Multumesc anticipat!
  Romeo.

  • stoianconstantin Says:

   Eu nu am decat raspunsuri la intrebari din sesiunile anterioare. Nu cred ca vei gasi unele speciale pentru 2014. Iti pot da ce am!
   SGC

  • romeo Says:

   Multumesc pentru raspunsul rapid! am de la AREL un kit cu teste 2013 si probabil cel mai actual pentru ca nu am gasit nicaieri teste care sa difere ca si enunt..

   Seara buna!

  • Nicu Says:

   Buna ziua dl. Romeo,

   Imi puteti trimite va rog de la AREL kitul cu teste 2013 la adresa gostinarnicolae@yahoo.com ? Mi-ar fi de mare folos in cazul in care ar fi intrebari suplimentare fata de cele de la dnul Constantin. Va doresc succes la examen!

 29. Cristian Says:

  Buna seara!
  La examenele de autorizare pentru III A si III B desfasurate in data de 21.11.2014 si 24.11.2014 la Iasi si Timisoara aveti idee ce probleme s-au dat?

  Va multumesc!

 30. Ana Banica Says:

  Buna ziua, daca aveti timp sa imi trimiteti intrebari, probleme si raspunsuri pentru sesiunea din noiembrie 2014 grad II A+B. Va multumesc.

 31. Bobeica Adrian Says:

  Buna ziua,

  Va rog, daca se poate, sa ma ajutati cu subiectele de la toate disciplinele pentru examenul in vederea obtinerii gradului IIA.

  Va multumesc frumos! Toate cele bune!

 32. Popovici Cristinel Says:

  Buna ziua. daca cumva puteti sa ma ajutati si pe mine cu probleme, legislatie, reglementari tehnice, intrebari si raspunsuri pentru a ma pregati pentru gradul II A+B. Va multumesc.

 33. ana maria Says:

  Buna ziua!
  Va rog frumos sa-mi trimiteri raspunsurile autorizare electricieni gr. IV B la subiectele din elctrotehnica,legislatie ,norme tehnice si probleme.
  Va multumesc frumos!

 34. Flavius Says:

  As fi recunoscator daca mi-ati putea trimite raspunsurile pe email pentru legislatie,norme tehnice si electrotehnice si probleme,pentru a putea sa ma pregatesc din timp pentru autorizare gr. I si II Va multumesc anticipat.

  • Flavius Says:

   Buna ziua,tot eu va rog daca se poate si pentru III A si III B,inca nu stiu la care gr. voi fi admis.Am masteratul in Conducerea Sistemelor Electroenergetice si facultatea in alt domeniu,si cativa ani de experienta.Multumesc mult

  • stoianconstantin Says:

   Succes natural!
   SGC

 35. Mihai Marin Says:

  Stimate domnule Stoian apreciez tot ajutorul pe care il oferiti prin intermediul acestui site, si este un real suport pentru cei care au nevoie .V-as fi recunoscator daca ati putea sa ma ajutati in limita timpului dvs. cu grilele grad I A+B , II A+B , III A+B dar si cu partea de aplicatii .
  Va multumesc anticipat .

 36. octavian Says:

  Va scriu si eu cu rugamintea de a-mi trimite grilele pentru gradul III A +B (legislatie si norme tehnice).
  Multumesc anticipat!

 37. Craciun Florin Says:

  Buna ziua, Dl. Stoian, eu si colegi mei avem rugamintea sa ne ajutiti cu grilele de grad I, II A+B, si III A+B, pentru examenul din primavara lui 2015.
  Va multumim anticipat!

 38. Dorojan Mihaela Says:

  Buna ziua, va scriu cu rugamintea de a-mi trimite va rog frumos intrebarile si raspunsurile pentru :probleme, legislatie, reglementari tehnice, pentru gradul I si II A+B examenul din primavara lui 2015. Va multumesc anticipat!

 39. Vlad Radu Says:

  Buna seara,
  Va rog sa-mi trimiteti raspunsurile pentru gradul III A si B (legislatie, norme tehnice, electrotehnica si probleme).
  Va multumesc

 40. Liviu Dumbrava Says:

  Buna ziua
  Va rog sa imi trimiteti daca se poate, rezolvarile la intrebarile din testele de la examenul pentru obtinerea calitatii de electrician autorizat – sesiunea 2012 sau 2013.

  Va multumesc

 41. Liviu Dumbrava Says:

  Buna ziua

  Doresc sa fac o completare la e-mailul meu precedent. As dori raspunsurile pentru testele la categoria IIA+IIB.

  Cu multumiri

 42. Voicu Florian Says:

  Buna ziua,
  Puteti sa imi trimiteti si mie raspunsurile la testele pentru categoria IIA+IIB. E-mail: voicu_florian@yahoo.com
  Va multumesc

 43. Marius Says:

  Va rog sa-mi trimiteti raspunsurile la intrebarile pentru gradul III-B (legislatie, norme tehnice, electrotehnica si probleme).
  Va multumesc anticipat !

  • stoianconstantin Says:

   Problemele sunt pe blog.
   Raspunsurile la intrebari vi le trimit!
   Succes!
   SGC

 44. Marius Says:

  Puteti sa-mi trimiteti inca o data linku nu am reusit sa il accesez pe precedentul continutul era despre raspunsurile la intrebarile pentru gradul III-B (legislatie, norme tehnice, electrotehnica si probleme).

  • stoianconstantin Says:

   Problemele le gasiti pe blog,
   Succes!
   SGC

  • stoianconstantin Says:

   Gasiti acolo tot ce va trebuie!
   Daca va trimit dim nou link-ul va trimit acelasi lucru. Ca sa puteti sorta ce va intereseaza trebuie sa stiti sa lucrati putin cu fisirele excel. Daca nu e ceva mai greu dar va puteti descurca si cu tot materialul!
   Succes!
   SGC

 45. Voicu Florian Says:

  Buna ziua,
  Am si eu o problema si anume aceea ca am terminat facultatea de utilaj tehnologic profil tehnic si dupa care mi-am dorit sa ma autorizez anre asa ca am fost la facultatea de instalatii bucuresti sa ma inscriu la master (am intrebat la anre daca ma pot inscrie la examen cu diploma de master si mi s-a spus ca da deoarece ma voi incadra la CPA 9). Am terminat masterul in domeniul ingineria instalatiilor cu specializarea eficienta energetica a instalatiilor in constructii. Am facut cei 2 ani de experienta, am facut si cursul acela obligatoriu, m-am inscris si m-am apucat de invatat, toate bune si frumoase pana cand am aflat ca dosarul meu a fost respins deoarece diploma de master nu este buna deoarece scrie la domeniu ingineria instalatiilor si ar fi trebuit sa scrie instalatii electrice/energetice. Mi se pare aberant deoarece ingineria instalatiilor cuprinde si instalatiile electrice. S-a mai lovit cineva de o asemenea problema sau are cineva idee cum se poate rezolva deoarece as dori sa nu mai fiu nevoit sa urmez alt curs.
  Multumesc

 46. Constantin nisipasu Says:

  Cu tot respectul cuvenit va rog , daca puteti , trimiteti prin mail raspunsurile la intrebarile din legislatie ,norme tehnice si electrotehnica Gr 2 sesiunea 2014. Va multumesc din suflet !

 47. savu gheorghe Says:

  Va propun o problema;

  Un generator alimenteaza un o pompa de incendiu de 55kW la o distanta de 20Km.

  La acesta distanta (intre aceste puncte) de impune sa se foloseasca o linie aeriana de 10kV. In acest sens se va folosi un transformator urcator 0.4kV la 10kV si la capatul celalalt un transformator coborator 10kV la 0.4kV.

  Sa se dimensioneze toate elementele ce compun instalatia: Generatorul, Transformatoarele, CB , respectiv LEA, si se se verifice toate echipamentele la pornirea pompei stiind ca motorul pompei va avea curentul de pornire de 6In.

  Astept din partea dvs. un raspuns

  Cu respect,

  • stoianconstantin Says:

   Buna seara,

   Cu respect nu am timpul diponibil sa dau curs provocarii Dv. Poate totusi se ofera atcineva!
   Succes!
   SGC

 48. Chris Andro Says:

  Buna ziua.
  Va rog sa ma ajutati,daca puteti,cu raspunsurile si problemele necesare autorizarii gr.III A+B.Va multumesc anticipat.

 49. ciprian Says:

  Buna ziua. Daca cumva puteti sa ma ajutati si pe mine cu probleme, legislatie, reglementari tehnice, intrebari si raspunsuri pentru a ma pregati pentru gradul II A+B. toamna 2015
  Va multumesc!

 50. sorin Says:

  Buna ziua,

  As fi foarte recunoscator daca ma puteti ajuta cu raspunsurile la legislatie, norme tehnice si electrotehnica, pentru gradul II, precum si rezolvarea problemelor pentru gradul II.

  Multumesc anticipat.

 51. catalin Says:

  Buna seara,

  Va rog mult, sa ma ajutati daca se poate, cu raspunsurile la examenul din toamna acestui an. Multumesc mult1

 52. mihai Says:

  buna seara ,
  as dori sa stiu daca intrebarile din sesinile anterioare se repeta la cele viitoare, as dori sa ma pregatesc pentru primavara lui 2016 nici nu am idee cum sa incep dati-mi idei va rog

 53. Laura Says:

  Buna seara,
  Va rog sa ma ajutati cu raspunsurile pentru testele grila (legislatie, norme tehnice, electrotehnica) grad II. Va multumesc,

 54. Smeu Says:

  Aș dori și eu răspunsurile la intrebari pentru gradul 1.

  Am dat de două ori și mai mult de 15 puncte n-am luat !

  Va multumesc!

 55. mihai Says:

  As fi recunoscator daca mi-ati putea trimite raspunsurile pe email pentru legislatie,norme tehnice si electrotehnice si probleme,pentru a putea sa ma pregatesc din timp pentru autorizare gr. I si II Va multumesc anticipat

 56. Daniel A. Says:

  Buna Ziua Am autorizatie ANRE 2a+b si doresc sa merg la gradul 4b dar vreau sa va intreb daca se da o diferenta de la gr.2 la gr 4 sau se da examen precun nu ai legitimatie deloc si doresti sa ai.

  • stoianconstantin Says:

   Nu exista notiunea de diferenta de grad!
   Este necesar sa cititi regulamentul de autorizare. Oricum va trebui citit intrucat veti avea intrebari din el la examen!
   SGC

 57. Ionuț Cretu Says:

  Bună ziua Domnule Stoian as dorii toate documentele necesare pentru autorizația de electrician grad 1 , subiecte cu răspunsuri recente… Materiale de pe care să învăț. i.cretu@hotmail.com Va mulțumesc din suflet.

 58. Veres Laszlo Says:

  Buna ziua,

  Urmeaza sa particip la examen,grad IIIA+IVB,in sesiunea care urmeaza, as dori sa primesc daca se poate informatii referitoare la intrebari si raspunsuri.
  Cu respect. L.Veres

 59. Catalin Says:

  Buna ziua,
  Sunt programat pentru ANRE primavara 2016, va rog frumos daca ma puteti ajuta cu modelele de probleme pt gradul III B si rezolvarea lor . Va multumesc

 60. Emanuel Cardos Says:

  Buna ziua, as dori sa stiu dintre cele 66 de probleme, care sunt pentru gradul IIA + IIB . Va multumesc anticipat

 61. Cosmin Says:

  Buna ziua!As dori, va rog, sa stiu daca problemele cu determinarea sectiunii se dau si la IIIB sau doar la III A?Cam ce probleme au picat la gradul IIIB in sesiunea din primavera 2016?Va multumesc!

 62. Gabi Says:

  Buna ziua.
  As dori sa va intreb in legatura cu autorizarile electricenilor care este diferenta dintre autorizarile ANRE si cele ale MDRAP? Ce competente are spre exemplu un verificator de proiecte autorizat ANRE si ce competente are unul autorizat de MDRAP ?
  Va multumesc !

  • Incze Andras Says:

   Cred ca diferenta este la destinatia proiectelor verificate, aspectele pe baza carora se fac verificarile, dar poate si modul de verificare difera. ANRE pe linie tehnica, MDRAP pe linie de finantare si licitatii,

 63. Andrei I. Says:

  Buna ziua,

  As dori, daca doriti sa ma ajutati, subiectele date la examenul de autorizare in primavara anului 2016.
  Va multumesc.

 64. Martrinas Emil Says:

  Buna ziua,

  Va rog frumos sa imi trimiteti raspunsurile la intrebari si probleme pentru gradul IIA+IIB.
  Va multumesc!
  emilmartinas@yahoo.com

 65. Radu Says:

  Buna ziua!

  Imi puteti trimite raspunsurile la intrebari si problemele pentru gradul II A+B

  Va multumesc anticipat!
  O zi buna.

 66. Grad Cristian Says:

  Buna ziua,

  Va rog frumos sa imi trimiteti raspunsurile la intrebari si probleme pentru gradul IIA+IIB.
  Va multumesc!

  smyleru2@yahoo.com

 67. Adrian Says:

  Buna ziua, as dori sa stiu dintre cele 66 de probleme, care sunt pentru gradul IIIA + IIIB . Va multumesc anticipat

  • stoianconstantin Says:

   Buna intrebare!
   Din experienta am vazut ca subiectele grd III coincid cu cele pt grd IV. Exista si argumente pt acesta optiune: vorbim de candidati care sunt ingineri profil electric!
   Succes!
   SGC

 68. Cristina Says:

  Buna ziua,
  Ati putea sa imi recomandati va rog o carte de electrotehnica de actualitate?
  Pe langa asta, ma puteti ajuta si pe mine cu raspunsurile la legislatie, norme tehnice si electrotehnica, pentru gradul II A+B, precum si rezolvarea problemelor pentru gradul II.
  Fiind prima data cand dau examen as fi vrut sa stiu daca intrebarile de la examen vor fi cu siguranta extrase din subiectele propuse pentru toamna 2016 pe site-ul ANRE?

  Va multumesc.

  • stoianconstantin Says:

   1) toate cartile de electrotehnica sunt de actualitate continutul lor nefiind perisabil!
   2) v-am trimis raspunsurile pe email
   3) da vor fi selectate din subiectele publicate pe site anre
   Succes!
   SGC

 69. Andrei Says:

  Buna ziua,

  Puteti sa-mi trimiteti va rog pe adresa de email raspunsurile la legislatia, norme tehnice si electrotehnica pentru gradul II B, precum si rezolvarea problemelor pentru gradul II B ?

  Va multumesc anticipat.

  • Andrei Says:

   Am uitat sa mentionez subiectele propuse pentru toamna 2016.

  • stoianconstantin Says:

   Pentru 2016 nu le am. Insa le am pt editii anterioare. Multe intrebari sunt identice. Sunt si noutati insa in 2016. Doriti sa va dau ce am?
   SGC

 70. Andrei Says:

  Buna ziua,

  Ar fi de mare folos si din editiile anterioare daca aveti ( mai ales rezolvarile la probleme ).

  Va multumesc.

 71. chiriac Says:

  Buna ziua, Puteti sa-mi trimiteti si mie raspunsurile la legislatie gradul I si electrotehnica 2015. Va multumesc

 72. Albus Cornel Says:

  Rog cu stima si respect raspunsurile corecte codul tehnic si legislatie gr1 …multumesc anticipat !

 73. Amburs Adam Says:

  Buna seara domnu Stoican Constantin.

  Va rog frumos sa-mi timitei intrebarile si raspunsurile pentru gradul IIA+IIB din 2016.

  Va multumesc anticipat.

  O serara frumoasa.

 74. CAPUSAN IOAN DORIN Says:

  Buna seara

  Va rog frumos sa-mi trimiteti intrebarile cu raspunsuri si problemele pentru gradul IIIA+IVB pentru 2016.

  Multumesc frumos

 75. sebi Says:

  Buna seara, va rog frumos daca aveti rezolvate intrebarile la gradul II 2016, le vreau si eu.
  Multumesc

 76. Cristi Says:

  Bună seara,

  Vă rog să-mi trimiteți întrebările și răspunsurile 2016 pentru gradele IIIA+IIIB.

  Mulțumesc.

  • stoianconstantin Says:

   Succes,
   daca link-ul nu va mai fi valabil cand il veti incerca sa imi spuneti ca sa va trimit unul actualizat
   SGC

 77. Blaga Alexandru Says:

  Buna ziua domnule Stoican Constantin.

  Va rog frumos, sa-mi timite-ti si mie intrebarile si raspunsurile pentru gradul IIA+IIB din 2016.

  Va multumesc anticipat.

  O zi placuta!

 78. Mihai Popescu Says:

  Bună ziua,
  Vă rog să-mi trimiteți întrebările și răspunsurile pentru gradul IIA+IIB 2016.
  Vă mulțumesc.
  Cu stimă,
  Mihai Popescu

 79. Alex Si Daniela Atodiresei Says:

  Buna ziua.Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu raspunsurile pt gradul 2A + 2B sesiunea toamna 2016,cele care sunt puse pe site-ul ANRE.(cele 3 categorii de teste grila si problemele.
  Va multumesc!
  Adresa de e-mail: atodiresei_allx@yahoo.com

 80. Popescu A. Says:

  Buna seara.Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu raspunsurile pentru legislatie, gradul 2 sesiunea aprilie 2017,cele care sunt puse pe site-ul ANRE.
  Va multumesc!

 81. Alex Si Daniela Atodiresei Says:

  Domnule Popescu ati primit vreun raspuns? Daca aveti ceva nu imi trimiteti si mie va rog pe adresa de e-mail de mai sus.Multumesc!

 82. Alex Says:

  Bună ziua,

  Vă rog să-mi trimiteți întrebările și răspunsurile 2017 pentru gradele IIIA+IIIB.

  Mulțumesc.

 83. Luci Says:

  Buna ziua,
  va rog daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu raspunsurile pentru IIA+B din sesiunea primavara 2017
  Va multumesc!

 84. somnea ionut Says:

  buna ziua,

  Va rog daca se poate sa ma ajutati cu intrebarile si raspunsurile pentru IIA sesiuea primavara 2017

  va multumesc anticipat

 85. DanRusu Says:

  Buna ziua,
  Daca aveti timp, va rog sa imi trimiteti si mie intrebarile, problemele si raspunsurile pentru sesiunea din noiembrie 2017, grad II B.
  Va multumesc!

 86. Gradinaru Dan Says:

  As dori pentru 2B .adresa email: grdn36dan@yahoo.com

 87. Constantin Ionel Says:

  Buna seara,

  Va rog daca se poate sa imi trimiteti si mie intrebarile, problemele si raspunsurile pentru sesiunea din noiembrie 2017, grad II A si III B pe email: constantindionel@gmail.com
  Va multumesc!

 88. Athanasiu bogdan Says:

  Buna seara va rog daca se poate sa îmi trimiteți si mie intrebarile si raspunsurile pt sesiunea toamna 2017 grad 1 va multumesc anticipat email atanasiu_bogdan2000@yahoo.com

 89. Abrudan Nicolae Says:

  Buna ziua,
  As dori si eu daca se poate, raspunsurile la exemple de intrebari pentru pregatirea examenului ANRE gradul IIB.

  Multumesc!

 90. Seinoiu Alin Says:

  Buna ziua,
  Daca se poate, as dori si eu intrebarile si raspunsurile pentru gradul IIAB pt. sesiunea toamna 2017.
  Multumesc!

 91. Dolan Iulian Says:

  Buna ziua,
  Vreu si eu daca se poate raspunsurile pentru gradul II A+B sesiunea toamna 2017.
  Multumesc

 92. Toderici David Says:

  Buna ziua As fi foarte recunoscător daca mi-ati putea trimite pe e-mail întrebările si răspunsurile la: electrotehnica, norme tehnice si legislație pentru GR IIA+B. Si de asemenea lista cu problemele rezolvate pentru acest grad.

  Va Multumesc !

 93. Gabriel Bacanu Says:

  Buna ziua,

  V-as fi recunoscator daca mi-ati putea transmite raspunsurile pentru grad II A+B sesiunea toamna 2017.

  Multumesc anticipat!

 94. Paul Tuchel Says:

  buna ziua , va rog sa imi trimiteti si mie raspunsurile pentru gradul 2b sesiunea primavara 2018 va multumesc . geamanul67@gmail.com

 95. Nicusor Ilie Says:

  Sunt interesat de această problemă. Vreau sa dau examenul anul asta. Treburile sunt stufoase pt un „practician” .Mulțumesc anticipa

 96. Gabriel Pana Says:

  Buna seara,as dori daca imi puteti trimite raspunsurile pentru gr2 B la legislatie,norme tehnice si electrotehnica.Va multumesc.

  gabelectronics75@gmail.com

 97. Bogdan Gabriel Says:

  Buna seara,
  Va rog sa imi trimiteti raspunsurile pentru gr2 B la legislatie,norme tehnice si electrotehnica.Va multumesc.

 98. MihaiB Says:

  Buna ziua,

  Va rog frumos sa imi furnizati, daca este posibil, grile rezolvate pentru gr. 2 A+B. Multumesc anticipat!

 99. Alex Dumitru Says:

  Buna ziua,

  V-as fi recunoscator daca mi-ati putea transmite raspunsurile pentru grad II A+B.

  Multumesc anticipat!

 100. Calin Manuel Says:

  Buna ziua,

  Va rog frumos daca aveti amabilitatea sa imi furnizati si mie, grile rezolvate pentru gr. 2 B sesiunea primavara 2018 . Multumesc anticipat!

 101. Calin Manuel Says:

  Multumesc pentru ajutor.

 102. Razvan Says:

  Buna ziua,

  va rog frumos sa ma ajutati cu raspunsurile pentru gr II A+B
  Multumesc

 103. Neculai oancea Says:

  Va salut,
  Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema: am o camera unde mai lucrez diverse, dar la un moment dat se antampla sa mai fac un scurt circuit. Merg la tabloul general si ridic siguranta de 10A si am curent an continuare. Vreau sa pun o siguranta sau doua, sau un dispozitiv ceva, ca atunci cand se antampla sa mai fac cate un scurt circuit sa nu mai merg pana la tabloul mare. Am ancerca diverse solutii dar sare tot cea din panou. Ce este de facut??
  Va multumesc anticipat

  • stoianconstantin Says:

   In principiu protectiile puse in cascada se aleg functie de curbele de ardere/declansare astfel incat acestea sa lucreze cat mai aproape de locul de defect.
   Cand nu avem la dispozitie minunatele curbe de ardere(pt sigurante)/declansare (pt intreruptoare) atunci ar trebui sa avem 2 trepte intre curentii nominali ai dispozitibvelor de protectie.
   Reduceti curentul nominal al sigurantei din atelier pana cand acesta se arde prima!
   Succes!
   SGC

 104. Sali Eschinder Says:

  Buna seara,
  Va rog sa-mi trimiteti raspunsurile pentru gradul IV B legislatie, norme tehnice, electrotehnica si probleme primavara 2018. Va multumesc anticipat .

 105. Mihaela Says:

  Buna ziua,
  Va rog frumos sa ma ajutati cu raspunsurile pentru gradul IV A legislatie, norme tehnice, electrotehnica si probleme primavara 2018.

  Multumesc!

 106. CRETU CECILIA Says:

  Va rog, dacă este posibil să-mi trimiteți întrebările și răspunsurile pentru sesiunea primăvară 2018 autorizare electricieni:
  1. legislație
  2. electrotehnică
  3. norme tehnice
  4. probleme
  gradul II A+II B
  Mulțumesc anticipat!

 107. Remus Stamate Says:

  Buna ziua,
  Va rog frumos daca puteti sa imi trimiteti materiale(legislatie,intrebari,raspunsuri) pentru examenul de anre de grad 1A si B , 2A si B pe email-ul stamate.remus@yahoo.com.
  Va multumesc !!

 108. A.Petrei Isabella Says:

  Buna ziua!
  Va rog frumos sa imi trimiteti si mie materialele necesare pentru examenul ANRE de gradul 2. (legislatie, raspunsuri…)
  Va multumesc mult!
  email isa.apetrei@yahoo.com

 109. Eduard M Says:

  Bună ziua,

  Vă rog să-mi trimiteți întrebările și răspunsurile 2018 pentru gradele IIIA+IIIB.

  Mulțumesc frumos !

 110. Miron Says:

  Buna ziua,
  Va rog frumos daca puteti sa imi trimiteti materiale(legislatie SI norme tehnice ,intrebari,raspunsuri) pentru examenul de anre de grad 1A si B
  Multumesc mult

 111. Iulia Says:

  Buna ziua,
  Va rog frumos sa ma ajutati cu raspunsurile pentru gradele IV A, IV B legislatie, norme tehnice, electrotehnica si probleme primavara 2019.

  Multumesc!

 112. Vasile Andreea- Maria Says:

  Buna ziua,
  Va rog frumos sa ma ajutati cu toata documentatia necesara (teorie, intrebari, probleme, rezolvari si raspunsuri) primavara 2019 pentru gradele IIA, IIB, IIIA, IIIB, IVA si IVB.
  Multumesc!

 113. mihai Says:

  Buna ziua ma puteti ajuta va rog cu subiectele rezolvate IIa si si IIb
  mihaiz2001@yahoo.com
  Multumesc

 114. Dragos U Says:

  Buna ziua,

  Vă rog frumos să mă ajutați cu întrebările și răspunsurile pentru sesiunea toamna 2019 autorizare electricieni, grad III B.

  Vă mulțumesc!

 115. Gabriel Says:

  Buna seara,
  Va rog frumos sa ma ajutati cu raspunsurile corecte la testele cat mai recente, ale grilelor de Legislatie, Norme tehnice si Electrotehnica, precum si problemele, pentru gradele II A +IIB.

  Multumesc frumos!

 116. Andrei Says:

  Buna ziua,
  Va rog sa ma ajutati cu raspunsurile si problemele pentru gradele IIA+B si IIIA pentru sesiunea din toamna 2019. Va multumesc frumos!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: