LUNA PLINA in zodia SCORPION – TAUR by Carmen Badescu


Ascendent-

O ” rascruce ” cardinala in lumina Lunii Pline formata pe axa zodiilor Scorpion – Taur in ziua de 14.05.2014, ora 21,20 este tot ce ne rezerva Universul in aceasta saptamana.

Planeta Uranus in conjunctie cu planeta Venus in Exil in zodia Berbec pana in 28 mai 2014 in receptie mutuala cu planeta Marte in Exil in zodia Balanta compun crucea cardinala cu planeta Jupiter in zodia Rac si Pluto in tranzit in zodia Capricorn.

Este o ” rascruce ” astrala de la care nu se abat nativii zodiilor mentionate, cu influenta asupra starii de sanatate. Energia evenimentelor astrale ne instiga la un schimb de experienta fortat de imprejurari, la actiuni determinate de probleme locative, domiciliu in renovare, accidente casnice si pericole in legatura cu apa.

Parcursul receptiei mutuale a planetei Venus cu planeta Marte pana la sfarsitul lunii mai 2014 dinamizeaza iubirile imposibile si nestavilite. Un spirit de competitie agresiv in dorinta exagerata de exprimare a sentimentelor prin posesivitate, gelozie si orgoliu intretine experiente afective nefericite. Barbatii puternici vorbesc in soapta dar cu aceste aspecte astrale dizarmonice ceilalti vor sa domine cu un vocabular irascibil.

” Luna Plina ” din aceasta saptamana sa o treceti cu bine, cu multa sanatate!

Carmen Badescu

Va recomand sa cititi si articolele:

LUNA e divina! Predictii astrologice by Carmen Badescu _ actualizat 18.12.2013 o colectie de articole  interesanta de articole si de comentarii

LUNA PLINA in zodia LEU – VARSATOR by Carmen Badescu

 Nostradamus by CBadescu

ASCENDENTUL by Carmen Badescu

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

3 răspunsuri to “LUNA PLINA in zodia SCORPION – TAUR by Carmen Badescu”

 1. carmen badescu Says:

  LUNA NOUA in zodia GEMENI

  Armonia conjunctiei celeste Soare – Luna din 28 mai 2014, ora 20,40, ofera confortul favorabil organizarii, ordonarii si concentrarii asupra proiectelor dedicate sau determinate de locul de munca si implicarea colaboratorilor intr-o actiune lucrativa. Luna Noua in zodia Gemeni cucereste un timp disponibil pentru semnarea contractelor importante pana in 7 iunie 2014 cand planeta Mercur, in miscare retrograda, complica si intarzie rezolvarea problemelor timp de trei saptamani.

  Planeta Mercur domina zodia Gemeni din casa a-III-a a cerului si energiile pe care le absorbim prin intermediul planetei se refera la comunicarea psihica si verbala, modul de exprimare, arta conversatiei, tonalitatea glasului, timbrul vocii, forta si autoritatea „cuvantului de onoare”. Informatia este o stimulare intelectuala pentru zodia Gemeni.

  Oportunitatile momentului astral simbolizate de trigonul format de planeta Jupiter in zodia Rac si planeta Saturn (retrograd!) in zodia Scorpion, Soarele in zodia Gemeni in trigon cu planeta Marte in zodia Balanta lanseaza actiuni benefice din punct de vedere social, decizii constructive in afaceri si initiative noi legate de comert si renovarea spatiilor comerciale. Gata de actiune intr-o munca intensa, perseverenta pana in 7 iunie 2014 pentru a nu intra pe terenul minat al planetei Mercur in miscare retrograda (7 iunie 2014-30 iunie 2014). Atentie la redactarea si semnarea documentelor importante, contractelor, autentificarea actelor oficiale. Energia planetei Marte ” exilata ” in zodia Balanta si combinata in crucea cardinala actioneaza sub impulsul stresului in realizarea dorintelor, provocata sa se integreze si sa se adapteze unor conditii ostile pana la sfarsitul lunii iulie 2014 cand expresia normala a calitatilor martiene (agresivitate, actiune, cucerire) se va manifesta in toata splendoarea odata cu tranzitul planetei in zodia Scorpion.

  Zodia Gemeni reprezinta intelectul pur, nativii fiind inzestrati cu o minte intuitiva, gandire dinamica, atentie distributiva si un puternic spirit de observatie. Un nativ geaman ” autentic „, vesnic tanar si nelinistit gaseste solutii ingenioase si originale in orice situatie constient de imaginatia si puterea sa de convingere.

  Carmen Badescu

  • carmen badescu Says:

   LUNA PLINA in zodia SAGETATOR – GEMENI

   Am parcurs cele douasprezece zodii cu semnificatiile bioritmului astral pentru Luna Noua si Luna Plina. Daca faza de Luna Noua (Luna in conjunctie cu Soarele) este un motiv de rasfat in care ne indeplinim o dorinta, un timp pentru fapte, pentru realizari si proiecte favorabile atunci Luna Plina (Luna in opozitie cu Soarele) atrage un timp pentru vorbe mestesugite si cuvinte potrivite.

   Luna Plina formata pe axa zodiilor Sagetator – Gemeni din 13 iunie 2014, ora 6,15, sub influenta miscarii retrograde a planetei Mercur predispune catre viclenie, inselatorie intr-o lipsa de organizare si agitatie. Este un sector tensionat al responsabilitatilor asumate pentru protectia copiilor, un conflict intre generatii ( mama-fiica) ce trebuie rezolvat cu prioritate.

   Luna Plina si retrogradarea planetelor Mercur si Saturn „sanctioneaza” neglijenta si comoditatea unor actiuni din trecut, iar dusmaniile domina prieteniile superficiale sub aceasta influenta astrala disonanta.
   Comunicarea este vitala si salveaza emotiile blocate de melancolie.

   Carmen Badescu

 2. ionela Says:

  data mea de nastere completa este 30 octombrie 1959, ora 18,50. .sunt foarte incantata ca v-ati oprit asupra intrebarilor mele si imi pare rau ca am vazut tarziu… nu ma prea descurc cu blogurile ….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: