Delimitarea raspunderii – protectia datelor personale!


Actualizare 21.06.2018,

Protectia datelor personale este un subiect „cald” care preocupa practic pe toata lumea. Va sugerez sa reduceti la minimum  datele Dvs personale pe care le postati pe blog constienti plecand de la ideea ca ele sunt accesibile oricarui alt utilizator al blogului.

Postati pe blog doar acele informatii personale care nu va deranjeaza ca sunt publice. Daca postati la comentarii adresa de email valida trebuie sa stiti ca de regula nu o folosesc, din cate stiu eu nu poate fi vazuta de alti utilizatori, precis este in baza de date a platformei de comunicare/socializare care gazduieste blogul.

Pe de alta parte, consider ca este o chestiune de „fair play” ca macar prin adresa de email sa stiu ca discut cu o persoana care isi asuma mesajele si nu abuzeaza de „anonimat”!

Uneori, cand natura comentariului o impune, continui discutia pe email direct cu autorul comentariului ca sa aprofundam problema cu detalii care nu este necesar sa fie publice. Securitatea emailurilor si ea este dependenta de atitudinea, resursele companiei/companiilor care gazduiesc/ofera aceste servicii, gratuite!

Sunt cazuri in care intreb locatia/judetul unde mi se semnaleaza o problema pt ca s-ar putea sa cunosc zona sau apreciez ca solutia depinde de practica locala a APL/OD pe are uneori o cunosc. Asta o fac doar pt ca raspunsul sa fie cat mai adecvat pt Dvs respectiv pt imbunatatirea experientei mele.

Acum in 2011, dupa aproape 4 ani de experimetare a comunicarii pe blog cu persoane interesate de probleme de energetica simt nevoia sa inserez un scurt articol dedicat „delimitarii raspunderii” acea sectiune  „disclaimer” asociata majoritatii web-site-urilor utilitare.

Postez informatii si dau raspunsuri cu buna credinta. Calitatea acestora depinde insa de acuratetea informatiei primare la care am acces  si/sau dupa caz de gradul in care am reusit sa definesc problema asupra careia mi se cere opinia. De asemenea calitatea opiniilor exprimate de mine este subsumata convingerilor profesionale pe care le am, la un moment dat, asupra unui subiect fara ca aceasta calitate sa corespunda tuturor exigentelor.

Nu in ultimul rand, accept ideea ca anumite opinii exprimate de mine pe blog pot fi gresite.

In timp imi pot schimba opinia asupra unui anumit subiect ca urmare a documetarii suplimetare si/sau accesarii unor noi detalii sau intelegerii mai bune a unui subiect. Este foarte posibil insa sa nu revin asupra unor afirmatii asupra carora mi-am modificat pozitia pur si simplu pentru ca, mai ales in cazul comentariilor, nu tin o evidenta a acestora!

Prin urmare va invit sa utilizati cu discernamant si circumspectie informatiile la care aveti acces pe blog. De preferat sa verificati informatiile din surse mai autorizate!

Raspunderea asupra consecintelor utilizarii informatiilor de pe bog apartine in intregime utilizatorilor  acestor informatii!

Prezentul mesaj are menirea de a constientiza utilizatorii asupra riscului de a utiliza niste informatii gresite si in acest mod sa previn nemultumiri si/sau pagube de orice forma sau cuantum.

Cu stima,

Stoian Constantin

Etichete: , , , , , ,

15 răspunsuri to “Delimitarea raspunderii – protectia datelor personale!”

 1. Florentina Says:

  Buna ziua,
  Va rog frumos sa-mi trimiteti si mie prin mail (florentinaina@yahoo.com) raspunsurile pentru examenul din primavara 2014 pentru gradul 2 A+B :electrotehnica, legislatie,reglementari tehnice si problemele.
  Va multumesc.

  • stoianconstantin Says:

   Dna Florentina nu va trimit raspunsurile decat cand veti reusi sa postati cererea la un articol care trateaza acest subiect!
   SGC

 2. luncanu Says:

  Buna ziua.

  Va rog frumos sa-mi trimiteti si mie prin mail (iluncanu@yahoo.com) raspunsurile pentru examenul din primavara 2014 pentru gradul 3A+4B :electrotehnica, legislatie,reglementari tehnice si problemele.
  Va multumesc.

 3. iriza marian Says:

  Buna ziua,
  D-nule Stoian va rog cu amabilitate daca puteti sa-mi trimite-ti si mie raspunsurile pentru examenul din primavara 2014 pentru gradul 3 A+B :electrotehnica, legislatie,reglementari tehnice si problemele.
  Va multumesc.
  Cu respect,
  Marian Iriza

 4. Nicu Says:

  Buna ziua

  Imi puteti spune,va rog,daca intrebarile pt II A sunt aceleasi si la IIB?
  Multumesc

  • stoianconstantin Says:

   in mare parte! pe sectiunea de reglementari comune din tematica,.
   Verificati tematica daca tematica IIA corespunde cu IIB atunci vb de aceleasi intrabari daca este diferita intrabarile difera si ele in consecinta!
   SGC

 5. guta a Says:

  Va rog si eu raspunsuri la testele ANRE (si la intrebarile cu scheme electrotehnica).

 6. Sabou Traian Says:

  Buna ziua Va rog frumos sa mi trimite ti raspunsurile pentru examenul primavara 2018 Multumesc frumos

 7. cristina Says:

  Va rog si eu raspunsuri la testele ANRE (si la intrebarile cu scheme electrotehnica).
  Multumesc mult !

  • stoianconstantin Says:

   Succes!
   In evidenta mea figurati ca le-ati mai primit si alta data!

 8. tinepure Says:

  Buna ziua,

  Din studierea siteului dumneavoastra am observat ca ajutati nevoiasii „ca mine” in vederea intrarii cu incredere in examen.
  Am vazut ca vi s-au solicitat testele si raspunsurile la examen. Suntem 2 colegi care avem examen pe 4 apr 2018, si suntem deficitari la invatat. Ne-ar fi mult mai usor daca ne-ati transmite raspunsuri la testele ANRE: I si IIB.
  Cu multumiri.

 9. Mihaela Dorojan Says:

  Buna ziua, va rog frumos sa-mi trimiteti si mie raspunsurile pentru examenul primavara 2018(gradul II A+B) .Va multumesc frumos!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: