Obama, speranta pentru toti!


SGC 2002    Este emotionanta coeziunea americanilor in jurul noului presedinte. Obama este noul cuvant utilizat de americani pentru speranta. As indrazni sa cred ca alaturi de americani Brack  Obama reprezinta o speranta de mai bine pentru intrega lume.

Sunt foarte multe aspecte ale politicii internationale care ne influenteaza zi de zi existenta. De exemlu: criza economica, poluarea, accesul la resursele energetice, securitatea etc,etc,etc

Etichete: , , , , , , , , , ,

3 răspunsuri to “Obama, speranta pentru toti!”

 1. irina Says:

  GOD BLESS AMERICA !

  Barak Obama ne cucereste cu calitatile sale de orator innascut!
  Discursul sau este dezarmant de sincer si fermecator!

  Cum sa nu ai incredere in omul Barak Obama care spune ” sa ne ridicam in picioare si sa ne stergem de praf ” si ” sa punem soarele si vantul la treaba ” !

  God bless America – Celine Dion

 2. wordcraftsman Says:

  Dupa parerea mea, Obama este cel mai imprevizibil dintre toti oamenii politici mondiali. Oricum, http://www.wordcraftsman.wordpress.com

 3. stoianconstantin Says:

  Salut Wordcraftsman,
  S-ar putea sa ai dreptate. Viata a dovedit ca nu exista sistem politic infailibil. Pentru a se mentine viabila societatea umana trebuie sa se reinventeze adaptand sistemele politico-sociale din mers. Este posibil ca Obama sa valorifice imensul capital de imagine si puterea politica pe care o are pentru a determina schimbari pozitive pentru noi toti.
  Parerea mea este ca epoca in care dezvoltarile regionale se puteau obtine prin poluare, distrugerea ecosistemelor si exploatarea crunta a tarilor sarace incepe sa apuna. Este foarte posibil ca acest „apus” sa dureze mult ceea ce cred ca va fi in detrimentul Planetei.
  Cred ca a sosit timpul ca imensul potential tehnologic al omenirii sa fie pus in slujba Planetei iar valorile umanitatii sintetizate in poruncile divine de respect si coabitare pasnica care se regasec ca un lait motiv in toate religiile lumii precum si in drepturile omului sa fie aplicate si nu doar declarate.
  SGC

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: