Extrasesiunea 2008 de reautorizare a electricienilor


SGC 2002      Va doresc succes! Nu exitati sa consultati periodic site ANRE pentru a lua cunostinta despre ultimele noutati publicare de ANRE pentru organizarea sesiunii de reautorizare din primavara anului 2008

In conformitate cu Capitolul X al “Regulamentului pentru autorizarea electricienilor  care proiecteaza, executa, verifica si exploateaza instalatii electrice din sistemul electroenergetic” – Revizia 3, aprobat prin Ord. ANRE nr. 25/20.07.2007
ANRE anunta organizarea
extrasesiunilor de reautorizare a electricienilor
care detin carnete de electrician autorizat, emise anterior datei de 30-06-2004, de structurile organizatorice ale S.C. ELECTRICA S.A, in baza Ordinului MIC nr. 34/1999

 Etapa
Zona geografica ( Detaliile sunt in subsolul paginii)
DOBROGEA
MOLDOVA
TRANSILVANIA NORD
MUNTENIA
TRANSILVANIA SUD, OLTENIA, BANAT
Publicarea anuntului
7 ianuarie 2008
7 ianuarie 2008 7 ianuarie 2008 Iunie 2008
2009
Inscrierea candidatilor
01 – 11 aprilie 2008
01 – 11 aprilie 2008
05 – 16 mai 2008
   
Termen final de inscriere la examen
11 aprilie 2008
11 aprilie 2008
16 mai 2008
   
Nominalizarea centrelor de examinare si programul de desfasurare in fiecare centru
25 aprilie 2008
25 aprilie 2008
30 mai 2008
   
Publicarea listelor initiale
25 aprilie 2008
25 aprilie 2008
30 mai 2008
   
Publicarea listelor finale
30 aprilie 2008
30 aprilie 2008
6 iunie 2008
   
Desfasurarea examenelor de autorizare
5 – 16 mai 2008
19 – 30 mai 2008
16 – 30 iunie 2008
   
Publicarea rezultatelor examenelor
T1  (T1=max. 15 zile de la data desfasurarii examenului de autorizare in fiecare centru)
   
Inregistrarea contestatiilor
T2 (T2=T1+ 5 zile)
   
Publicarea rezultatelor analizarii contestatiilor
T3 (T3=T2+max.20 zile)
   

Nota: T1, T2 si T3 se vor stabili dupa data de 7 martie 2008.

Pentru inscrierea la examen, candidatii trebuie sa transmita la ANRE un dosar care sa cuprinda:
a) cerere tip, intocmita conform Anexei 1 a Regulamentului;
b) copie a actului de identitate;
c) Curriculum Vitae intocmit conform Anexei 7 din Regulament si nota, intocmita si semnata pe propria raspundere, privind activitatea desfasurata de solicitant in domeniul instalatiilor electrice incepand cu data de 1 iulie 2004 pana in prezent;
 d) documente (diplome, certificate, adeverinte, etc) care atesta absolvirea unor cursuri de specialitate privind pregatirea in vederea sustinerii examenului de autorizare de solicitantii care inregistreaza cereri de autorizare pentru gradul III sau gradul IV; Cursurile trebuie sa aiba un continut corespunzator tematicii si bibliografiei recomandate de Autoritatea competenta si vor fi organizate de societati comerciale de formare profesionala autorizate de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, prin Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor, in conformitate cu prevederile HG nr. 522/2003 sau de compartimentele tehnice proprii ale operatorilor economici angajatori, prin personal tehnic, calificat.
 e) copii ale certificatelor sau diplomelor care atesta pregatirea profesionala;
 f) copie a carnetului de electrician autorizat emis in baza Ordinului MIC nr. 34/1999
 g) copia chitantei de achitare a tarifului pentru autorizare.
Detalii privind organizarea examenelor de reautorizare se pot obtine de la:
– Serviciul Atestari, Sef serviciu Mihaela Popescu, telefon +021-30.32.563
– Secretariatul Departamentului Acces la Retea si Autorizare in domeniul energiei electrice, Verginia Bodan, telefon +021-30.32.532, fax +021-30.74.695

Etichete: , , , , , ,

56 răspunsuri to “Extrasesiunea 2008 de reautorizare a electricienilor”

 1. Virgil Zeca Says:

  Cu regret si parere de rau ca am ratat participarea la aceasta extrasesiune de reautorizare a electricienilor care detin carnet de electrician autorizat inainte de 2004,eu sunt unul dintre aceia si nu prea am scuze pentru acest rateu pentru ca primul eu eram cel interesat de participarea la acest examen.Ne fiind informat despre aceasta extrasesiune
  am aflat chiar azi 12.05.2008 ca are loc acest examen chiar azi,trcand cu totul intamplator pe la Enel Electrica Slobozia si cineva m-a intrebat de ce nu sunt la examen ca se tine azi.Eu am Autorizatie Definitiva Gradul 2 din anul 2000 si recunosc ca m-am cam lasat dus de val ca este viza valabila pana in 30.06.2009 dar recunosc ca nu am stiut si i-mi pare rau ca nu am participat acum.V-as ruga daca se poate sa aflu si eu daca va mai fi o noua sesiune pentru reautorizare,ca s-ar putea sa mai fie si altii in situatia mea.Va multumesc.

 2. stoianconstantin Says:

  Salut Virgil,
  Asta e! Te poti inscrie la sesiunea din toamna. E de asteptat ca din iunie-iulie sa apara pe site ANRE informatiile referitoare la aceasta sesiune de examinari.
  De retinut ca informatia primara se va citi direct din site: http://www.anre.ro cu care trebuie sa te familiarizezi neconditionat. Dosarul de inscriere se va depune direct la ANRE (eventual prin posta) taxa de inscriere se plateste prin banca in contul ANRE (sau direct la casieria lor).
  Toate comunicarile ref la examen se vor publica probabil incepand din iulie pe site ANRE.
  Pe blog vei gasi informatii complementare!!
  Succes!
  SGC

 3. VIRGIL ZECA Says:

  Va multumesc pentru raspuns.Voi fi cu ochii pe situl ANRE,dar si pe Blogul Dv.
  Sper ca la data sustinerii sesiunii din toamna sa fiu suficient de pregatit ptr a trece cu succes examenul si daca mai am nelamuriri o sa va mai solicit ajutorul atat Dv ,cat si colegilor de pe blog.Pentru acest rateu din aceasta extrasesiune m-am resemnat.

 4. stoianconstantin Says:

  Succes, Virgil!

 5. Dragos Says:

  buna ziua,
  In momentul de fata am legitimatie de electrician autorizat grad III definitiv din 2002 si are valabilitate pana in 30.06.2009. si sunt din zona Muntenia Nord. Intrebarea mea este daca pot fi acceptat la extrasesiunea din iul 2008 pentru gradul de autorizare IIIA plus IVB avand in spate experianta necesara pentru sustinerea examenului de autorizare pt gradele mai sus mentionate.

 6. Dragos Says:

  va multumesc.

 7. stoianconstantin Says:

  Da. Succes!

 8. Dumitrel Dumitru Says:

  Cand se vor publica rezultatele contestatiilor depuse la ANRE privitoare la extrasesiunea de reautorizare a electricienilor,regiunea Moldova.

 9. stoianconstantin Says:

  Salut Dumitrel Dumitru,

  Nu stiu. Iti recomand sa suni la ANRE!
  Succes!

 10. catta catalin Says:

  si eu astept rezultatele contestatiilor de 2 luni. am sunat la anre si au spus ca sunt singurul care am facut contestatie,, imposibil..te fura la aplicatia numerica pe fata, dai un raspuns corect, scrii formulele de calcul, dar daca nu calculezi pe hartia lor, nu se stie ,,poate ti-a dat cineva raspunsul” a fost un raspuns la o intrebare pusa de mine. Atunci de ce se da examen in fata unei comisii, de ce nu dam oral in fata unei comisii, sau nu dam pe calculator??? ”dar nu e nici problema” se mai dau examene si in toamna, alta replica a lor, oricum banii vostri sunt bineveniti,,NU” . este imposibil sa nu aiba contestatii la atatia electricieni si operatori gaz. eu cred ca fac un procent intre admisi si respinsi, pt ca 200 ron nu sunt din drum,ii dai si la toamna , se mai aduna ceva…eram de fata cand 5-6 electricieni au spus ca fac contestatie, era cineva avea 30 la grila si 2 la aplicatie, nu era pregatit??? raspunsul unui membru din comisie,,, daca stai in fata mea mai raspunzi tot 30″… atunci de ce se mai stabileste o comisie??? asta in conditia in care a dat un rezultat corect la acea aplicatie…. de fapt este mare inginerie sa calculezi cat consuma un bec in 3,10 ore… eu credeam ca dam examen in fata unor ingineri si nu in fata unor elevi de clasa 5-6 , la care trebuie sa explici orice operatie matematica faci, adik ca la noi la romani,, vorba multa saracia omului”…

 11. Busuioc Dorin Says:

  Din ce vad pe site ul anre pt gradul III si IV trebuie obligatoriu un curs de specialitate privind pregatirea examenului . Intrebarea este cine si unde se organizeaza aceste cursuri ?
  Multumesc

 12. stoianconstantin Says:

  Salut Dorin,

  Poate fi organizat la voi daca unitatea este suficient de mare si are conditii pt a sustine un curs cu personal propriu si/sau se poate apela la o unitate atestata in formare profesionala careia i se poate comanda un astfel de curs.
  Eu recomand ca OD sa-si rezolve problema cu personal propriu. Cred ca intradevar daca s-ar organiza aceste cursuri ar fi realmente utile. Din pdv al logisticii am putea organiza un curs si pe blog. Am destule idei despre cum s-ar putea organiza un curs interactiv cu baza alarga de participare dar ar fi doar o forma „individuala” de pregatire pt ca nu cred ca va putea fi recunoscut ca un curs formal (nu ma pot angaja sa fac niciun demers de recunostere a unui eventual curs tinut pe blog).
  Sunt convins ca daca te vei stradui suficient de mult vei gasi o forma de dovedire ca ai urmat un curs de pregatire. Ar fi bine , pt orice eventualitate sa intrebi si ANRE despre eventualii organizatori de cursuri recunoscuti de ANRE.
  Daca afli ceva concret comunica-ne si noua pe blog!
  Succes!
  SGC

 13. Melania Says:

  Buna ziua domnule Virgil Stoian!
  As dori sa stiu prin ce se deosebeste un examen sustinut in extrasesiune de unul sustinut in sesiunile de primavara sau toamna. in afara faptului ca in extrasesiune pot participa doar posesorii autorizatiilor emise si actualizate pana la 1 iulie 2004.
  Va multumesc.
  M. B.

 14. stoianconstantin Says:

  Salut Melania Valerica,

  Probabil ca te cheama si Valerica cum ma cheama pe mine Virgil!.
  Nu exista alta deosebire.
  Cu stima
  SGC

 15. Melania Valerica Says:

  Stimate domnule Stoian Constantin,

  Va multumesc pentru raspuns si va rog sa ma scuzati pentru neatentie si greseala comisa.

  Cu stima,
  M. B.

 16. stoianconstantin Says:

  Salut M.B.

  Ok !
  Succes!

 17. buturav Says:

  Buna ziua!Am citit cu atentie toate informatiile si comentariile gazduite aici. Eu am Gr.III definitiv dat de electrica,nu am dat ex in extrasesiunea din 2008,as vrea sa ma inscriu acum,pentru toamna III A+IIIB (sesiunea normala), dar se pare ca nu pot daca nu am la dosar dovada efect acelui curs, asa este?
  Cu stima si multumiri Domnule Stoian!

 18. stoianconstantin Says:

  Salut buturav,
  Parerea mea este ca daca te inscrii la o sesiune normala trebuie sa indeplinesti cerintele acestei sesiuni!

 19. Virgil Zeca Says:

  Toata stima si respectul pentru Dumneavoastra Domnule CONSTANTIN STOIAN,VIRGIL eram eu din cofuzia de numele dumneavoastra.Indraz-
  nesc sa va rog sa ma informati daca stiti despre programarea unei extrasesiuni de reautorizare in sezonul de toamna 2008 ,deoarece,dupa cum v-am informat in primavara am aflat de sustinerea examenului in ziua sustinerii lui.Va multumesc si astept un raspuns.

 20. stoianconstantin Says:

  Salut Virgil,

  Va fi numai in primavara 2009!

 21. Virgil Zeca Says:

  Domnule STOIAN CONSTANTIN va multumesc pentru raspuns si tinem aproape de dumneavoastra .Salutare si inca o data multumesc de informatie.

 22. stoianconstantin Says:

  Salut Virgil,

  Succes!

  SGC

 23. MILANOVICI Says:

  Va rog respectuos sa ma lamuriti in urmatoarele aspecte :
  1. autorizarea unui electrician (calificat), angajat intr-o S.C. privata pentru exploatare si intretinere, se face doar de ANRE, prin inscriere, examen, etc., sau se poate face si de catre o comisie interna a societatii ?
  2. Daca se poate autoriza de catre o comisie interna, din cine trebuie formata aceasta comisie ?
  3. In ce consta organizarea examinarii pentru atestare (care sunt cerintele – bibliografie, teste, examen scris si oral, etc. ……..)
  4. Procesul verbal de examinare/atestare are o forma anume ? unde se poate gasi un model ?
  5. Pe baza documentelor de examinare?atestare se inscrie autorizarea in vreun carnet, sau talon ? Cat timp este valabila ?

  Va multumesc si sunt convins ca dvs. puteti sa imi dati lamuririle si indrumariel necesare. Cu toata stima.

 24. stoianconstantin Says:

  Salut Milanovici,

  Este optionala autorizarea ta de catre ANRE. Energetica/electromecanica industriala in special cea calata pe mentenanta inst electrice de utilizare nu face obiectul autorizarii ANRE. Pe plan intern funnctioneaza reguli locale!

 25. Mocanu Vicentiu Says:

  Buna ziua stimate domn Stoian,

  Am si eu o intrebare la dvs. Sunt angajat la o societate care se ocupa cu prestari servicii protectia muncii. Prin prisma meseriei, mergem pe teren si verificam modul de respectare a masurilor de protectia muncii pe care ar trebui sa le respecte societatile cu care avem contract.

  INTREBARE :

  Care este periodicitatea eliberarii buletinului PRAM ( verificarea rezistentei de dispersie a prizei de pamant si verificarea continuitatii nulului de protectie) si in ce normativ ce prevede acest lucru. ( PE 116 s-a abrogat ).
  Am vazut buletine date din 6 in 6 luni, odata pe an si mai nou valabile 2 ani !! Cred ca undeva este o problema . Am telefonat la diferiti executanti de verificari si masuratori electrice, firme atestate ANRE si raspunsul lor este ca NU STIU !! care este periodicitatea de eliberare si unde este scris acest lucru (normativ, lege, etc. )
  Va rog frumos daca se poate sa-mi raspundeti si mie. As dori daca se poate sa-mi dati un mesaj si pe yahoo, asa voi fi sigur ca am primit raspunsul dvs.

  Cu respect,
  Vicentiu Mocanu
  0726125218

 26. stoianconstantin Says:

  Salut Vicentiu,

  Pot sa iti spun ca in amonte de PE 116 este STAS 12604/1-5 (care se pare ca ar fi fost abrogate si inca nu s-ar sti prea clar cu ce au fost inlocuite) care spune ca in instalatiile jt periodicitatea de masurare pp este o data la 2 ani. In instalatiile de inalta tensiune periodicitatea este de o data la 5 ani. In medii speciale evident ca prin norme specifice sau locale se pot stabili frecvente mai mari.
  Reglementarile locale pot fi mai restrictive decat prevederile STAS.

 27. catta catalin Says:

  cum spuneam pe 15 iulie 2008… au un procent intre respinsi si admisi,, la test grila e ok, la aplicatii numerice sunt niste smecheri,,, lasa ca mai dai bani si in sesiunea urmatoare,,, cum va explicati ca nu dau nici un raspuns la contestatii,???dai un raspuns corect si ei iti dau nota 2= respins..cu raspuns corect si formule de calcul aplicate… fac intrebari telefonic la anre si intreb de un raspuns la contesttii…. stiti ce spune cineva de acolo??? de unde stim ca nu va dat cineva raspunsurile, ca nu ati fost langa cineva care dadea ex la acelasi grad???? DAR LA CE MAI DAM EX IN FATA UNEI COMISIII??? SI PE O GRAMADA DE BANI??? CRED CA FACEM EXAMENE PT BANI SI A AVEA SALARII DE 50.000 EURO… prosti sunt destui…ei muncesc pt 6-9000 lei noi muncim pe cit putem…………………… intelegeti????

 28. craciun claudiu Says:

  va rog sa-mi spuneti daca electricienii din romania care vor sa le fie recunoscuta profesia in italia, pot obtine de la ministerul muncii sau de la alt minister un certificat/atestat de conformitate pentru a face apoi demersurile de recunoastere a profesiei in italia.
  multumesc anticipat

 29. stoianconstantin Says:

  Salut Claudiu,

  NU cunosc raspunsul! Incearca sa intrebi la Ministerul Invatamintului !

 30. Adi Says:

  Daca sunt elctrician autorizat grad II A+B si am infiintat o PFA, pot sa eliberez buletine de verificari PRAM?

 31. stoianconstantin Says:

  Salut Adi,

  PFA e o solutie la limita! Am vazut PFA proiectanti care pt a li se recunoaste proiectele beneficiarii le solicitau sa se ascieze prin contracte cu topometrii, devizieri etc.
  Cred ca cel mi autorizat raspuns il poi obtine de la ANRE. Eu pot sa fac o presupunere dar nu vreau sa te induc in eroare asa ca ma abtin!

 32. VIRGIL ZECA Says:

  Domnule Stoian eu va salut,va doresc Sarbatori Fericite de cei dragi si apropiati dumneavoastra,revin cu aceiasi intrebare,daca aveti noutati cu privire la data cand se va organiza examenul urmator de reautorizare a electricienilor autorizati inainte de anul 2004 si cu date cand se fac inscrierile,daca nu deranjez prea mult.Multumesc si inca o data Sarbatori Fericite si La Multi Ani!

 33. stoianconstantin Says:

  Salut Virgil,

  Inca nu. Si eu sunt interesat. Daca va fi ca in acest an atunci trebuie sa discutam prin aprilie. Te rog incearca sa te familiarizezi si cu site http://www.anre.ro unde ANRE publica informatiile despre examenele de autorizare. Citesti cu atentie meniurile si dai clik pe denumirile care te intereseaza.
  Succes!
  SGC

 34. Popa Cristian Says:

  Buna ziua stimate domnule Stoian Constantin,

  As dori sa va intreb daca avand gradul III provizoriu, in sesiunea de primavara 2009 pot participa pentru reautorizare sau trebuie sa particip ca si cand nu as fi avut nici un grad?
  Va multumesc .

 35. stoianconstantin Says:

  Salut Cristian,

  Cred ca te califici pt sesiunea obijnuita care nu difera cu nimic fata de cea extrasesiune. Extrasesiunea e organizata mai ales din considerente de nr previzionat mare de participanti!
  SGC

 36. Stan Daniel Says:

  Buna ziua stimate domnule Stoian Constantin,

  As dori sa cunosc daca se poate toate procedurile necesare pentru autorizarea unui laborator pentru incercari P.R.A.M. V-as ruga daca se poate sa ma indrumati catre un site sau orice alta documentatie care sa imi prezinte ce acte sunt necesare pentru autorizarea unui laborator pentru incercari P.R.A.M, de ce personal este nevoie si cu ce tip de calificare.

  Cu deosebit respect,
  Stan Silviu-Daniel

 37. stoianconstantin Says:

  Salut Daniel,

  Iti sugerez sa treci pe la Serviciul Judetean de Metrologie al BRML sunt convins ca vei afla toate informatiile necesare.

  SGC

 38. nelu Says:

  Autorizarea laboratoarelor de incercari se face de catre ISC conform HG 808/2005, Legea 10/1995

 39. levi Says:

  Stimate domn, sunt electrician autorizat din 1997 definitivat cu vize periodice pana 2003 gradul 1.Am dreptul la reexaminare in extrasesiune2009?

 40. stoianconstantin Says:

  Salut Levi,
  Da, din 30.03.2009 incepe depunerea dosarelor la ANRE. Succes!
  SGC

 41. gego daniel Says:

  Buna ziua.Unde pot gasi informatii care trebuie sa la anexez la dosarul meu pentru reautorizare.(pt. examenul de autorizatie care la avea loc in iunie 2009).VA multumesc

 42. gego daniel Says:

  „informatii despre documentele care trebuie sa le anexez la dosar”

 43. stoianconstantin Says:

  Salut Daniel,
  Vezi in special pe site http://www.anre.ro sectiunea autorizare electricieni. E posibil sa fie si pe blog. Sincer nu mai stiu si nici n-as cauta!
  Daca totusi nu te descurci imi mai dai un mesaj!
  SGC

 44. Bogdan Cristian Ionescu Says:

  Buna ziua,
  Sunt inginer electronist de profesie (din 1994) si proiectez de ani buni instalatii electrice cu carnet de electrician autorizat ELECTRICA gradul II.
  In iulie expira aceste legitimatii si nu pot sa ma reautorizez pentru gradul IIA intrucat nu am in cartea de munca „vechime” ca proiectant (ca asociat unic am avut contract de asigurare).
  Se pot autoriza si absolventi de „specialitati tehnice” dar care au „vechime” un an in proiectare.
  AREL are vreun cuvant de spus vis-a-vis de ANRE?
  Stiti cumva daca exista cursuri recunoscute de ANRE pentru a putea da examen de autorizare II A?
  Cu stima ,
  ing. Bogdan Cristian Ionescu

 45. stoianconstantin Says:

  Salut Bogdan,
  Cred ca studiile si practica ta iti permit autorizarea. Cine ti-a spus ca nu indeplinesti conditiile? Cred ca trebuie sa reiei discutia cu ANRE. Acum probabil ca ai ratat sesiunea de extraordinara de autorizare iti ramane sa te concentrezi pe sesiunea de toamna.
  Nu prea stiu cine e AREL!
  SGC

 46. tibi Says:

  Buna ziua domnule Stoian,as dori sa am si eu ca exemplu o problema rezolvata ca sa ma ghideze la examen.Multumesc!

 47. stoianconstantin Says:

  Salut Tibi,
  Vezi ca pe pagina aa_autorizare electricieni vei gasi link-uri pt rezolvarile majoritatii problemelor !
  Succes!
  SGC

 48. alina Says:

  Buna ziua Domnule Stoian,am si eu o ”problema de rezolvat”si nu stiu ce forumla sa aplic,suna cam asa:” Un electromotor trifazat de 1500 W (putere nominală) absoarbe un curent de 4,9 A la un factor de putere cos  = 0,85. Să se determine tensiunea la care funcţionează electromotorul.”Va multumesc!

 49. stoianconstantin Says:

  Salut Alina,
  1 ar trebui sa cauti pe pagina aa_autorizare electricieni link-ul catre articolul: rezolvarea primelor 20 de probleme,
  2 Altfel P=(radicaldin3)*U*I*cos(fi) de unde scoti tensiunea
  SGC

 50. sabin iasi Says:

  Va multumesc pentru sugestii,multa sanatate si noroc!

 51. stoianconstantin Says:

  Salut Sabin,

  Ok, Sanatate si toate cele bune! Esti oricand binevenit in zona.

  SGC

 52. munteanu benone Says:

  stimate domn asvrea sa stiu si eu de ce nu am fost aceptat la gr2b cind eu am fost primit numai la gr 1 b fost autorizat RENEL gr2 definitiv. Bine inteles dupa ce am insistat sa ma bage la gr2b nu au vrut si nici banii nu tii mai dau inapoi. In cele din urma am dat examen la gr 1 si m-au picat.
  La contestatie mi-au spus ca degeaba insist ca nu sint sanse. Atunci ce rol mai au autorizatile ANRE? Sa spuna cit costa si platim autorizatia si asa avem pace!

  • stoianconstantin Says:

   Salut Benone,
   Sincer, nu stiu ce sa iti spun.
   Vorba ta, orice as spune in fapt tot nu conteaza!
   Sunt intradevar cateva aspecte in Ordinul 90/2008 care nu sunt foarte inspirat reglementate. In lipsa unui partener real care sa amendeze/sa conteste respectiva reglementare ea isi produce efecte „sine die”.
   Imi pare rau ca traiesti dezamagirea unui insucces si ca ai sentimentul ca ti s-a facut o nedreptate.
   Fii optimist si insistent. Pana la urma trebuie sa rasara soarele si pe strada ta!
   SGC

 53. FUNDATIA PENTRU FORMARE PROFESIONALA SI INVATAMANT PREUNIVERSITAR BRASOV Says:

  FUNDATIA PENTRU FORMARE PROFESIONALA SI INVATAMANT PREUNIVERSITAR BRASOV, SCOALA DE MAISTRII SI TEHNICIENI FPIP organizeaza la CLUJ urmatoarele programe profesionale in domeniul electric:
  – TEHNICIAN IN INSTALATII ELECTRICE (nivel 3, durata 9 luni)
  – ELECTRICIAN IN INSTALATII ELECTRICE SI ENERGETICE (nivel 2, durata 4 luni)
  – Cursuri de pregatire sustinere examen autorizare ANRE

  Programele de calificare sunt finalizate cu diplome de calificare avizate de ANRE, CNFAP, Min. Muncii, Min. Invatamantului fiind recunoscute in U.E.
  Informatii la tel: 0722.22.60.22 fpipcluj@gmail.com

 54. Marinel Simtea Says:

  Asociatia Romana a Electricienilor
  C.I.F. 23941710 ; H.J.2907/4/2008
  Sediu: Bucuresti sect.4, str.Padesu, nr.16, bl.15, sc.A, et.7, ap.29, of pttr.61, cod 41346
  Punct de lucru: Centrul Incubator de Afaceri, Bucuresti,sect.4, Sos.Oltenitei, nr 225A.
  Tel:0722622697 / 0744544886, Fax :0318170639.
  Site : http://www.asociatiaelectricienilor.ro
  Mail: asociatia.electricienilor@gmail.com
  Cont Iban: RO13RNCB0278101353220001
  B.C.R. Filiala sector 4 Serban Voda Bucuresti.

  Pentru a te inscrie in Asociatia Romana a Electricienilor trebuie sa urmezi urmatori pasi :
  Solicita primirea unei cereri de adeziune in format PDF si datele de indentificare ale AREL.
  Completeaza cererea de adeziune si trimite-o la adresa de mail asociatia.electricienilor@gmail.com

  Impreuna cu:
  copie BI / CI
  fotografie format electronic jpeg
  copie acte doveditoare studiile in domeniu electric
  copie autorizatie ANRE daca exista
  cv personal
  taxa inscriere 30lei
  cotizatia 10 lei luna.

  Membri noi vor plati integral cotizatia la inscriere.

  Taxa de inscriere si cotizatia se vor plati cu OP in contul asociatiei
  RO13RNCB0278101353220001 (stipulati in OP ,,TAXA inscriere in AREL+cotizatie lunile :……..)

  Membri noi din Bucuresti pot plati si direct la sediul lucrativ al AREL din Bucuresti Centrul Incubator de Afaceri sect. 4. sos. Oltenitei nr. 225A. Et.1, cam.6, interfon 61C. Program duminica 10-13.

  • stoianconstantin Says:

   Dl Marinel,

   Mie mi se pare cam abrupt demersul Dv! Nu credeti ca ar fi trebuit sa avem un acord prealabil pentru acest tip de postare?
   Voi lasa mesajul Dv cateva zile timp in care astept o explicatie sau eventual o cerere pentru acceptarea acestui anunt!
   SGC

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: