STANDARD DE PERFORMANŢĂ PENTRU SERVICIUL DE DISTRIBUŢIE ENERGIEI ELECTRICE


sgc cu pana    Ord. 28 /2007 privind aprobarea Standardului de performanta pentru serviciul de distributie a energie electrice poate fi lecturat pe site ANRE urmand link-ul alaturat. http://www.anre.ro/ordin.php?id=625 se ajunge intro pagina web de unde poate fi descarcat fisierul care contine standardul de performanta.

Ordinul 28/2007 a fost publicat si in Monitorul Oficial 760/14.11.2007. Standardul de performanta in forma actuala este o reala provocare pentru Operatorii de Distributie a energiei electrice in beneficiu clientilor.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

3 răspunsuri to “STANDARD DE PERFORMANŢĂ PENTRU SERVICIUL DE DISTRIBUŢIE ENERGIEI ELECTRICE”

 1. @ sef de scara Says:

  Daca inteleg eu bine ANRE asta a strans surubul!! Ma bucur ca este cineva in tara asta care tine partea consumatorilor. Dar ii si verifica daca respecta cerintele standardului

 2. MARIUS Says:

  dupa cate minute legal ar trebui remediata o avarie?si la ce articol se afla in contract de fee agent economic

 3. stoianconstantin Says:

  Salut Marius,

  Daca ai un Aviz Tehnic de Racordare si un contract de FEE atunci nu iti ramana decat sa le citesti. Daca citesti articolul despre ATR ve constata ca deja ai cerut/confirmat prin cerere un anumit timp de intrerupere! Nimeni nu poate inventa performante de continuitate facand abstractie de conditiile tehnice concrete finantate prin tariful de racordare.

  Presupun ca nu prea esti incantat de raspuns!! Pe blog ai multa informatie care iti poate explica obligatiile OD precum si corelarea lor cu performantele retelelor electrice. Exista solutii care asigura in mod real durate maxime de intrerupere de ordinul minutelor dar acestea sunt destul de scumpe. Uneori chiar daca solicitantul ar fi dispus sa plateasca solutiile (rezonabile din pdv financiar) de alimentare din SEN nu pot asigura pretentiile de continuitate ale solicitantului. Se apeleaza la surse independente UPS, grupuri electrogene etc. Daca si asa apar probleme pur si simplu se schimba amplasamentul.

  Daca ai probleme reale te rog sa ma contactezi

  SGC

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: